Contact

Google

2% pentru SCI - RO

incepind cu martie 2009

Un nou an, o noua campanie 2%!

Incepem acest nou apel, multumindu-le, in primul rand, celor care ne-au fost alaturi in 2008 prin directionarea celor doua procente din impozitul pe venitul global!

Banii care s-au strans, aproximativ 1200 RON, vor fi folositi pentru pregatirea celor doua tabere internationale de voluntariat pe care le vom desfasura in 2009, a sesiunilor de formare/training pentru voluntarii care  pleaca in taberele internationale precum si a actiunilor de mai mici dimensiuni pe care le vom desfasura pe parcursul anului.

In luna martie a inceput procesul de colectare a impozitelor pentru anul 2009. Proiectul 2 % este unul dintre putinele care asigura transparenta in ceea ce priveste destinatia banilor dumneavoastra, iar noua, organizatiilor neguvernamentale, orice suport de acest fel ne este de mare folos!

Formularele au ramas aceleasi ca in anul 2008 si pot fi descarcate de pe site-ul nostru .

Ne onoreaza ca ne-ati fost prieteni fideli in anii precedenti si speram ca va veti simtiti in continuare motivati sa ne sprijiniti in activitatile noastre prin directionarea celor 2% din venitul global.

Va multumim si va asteptam in tabere!

Echipa SCI - RO

Print this page


Revision: 2011/01/31 - Copyright SCI Romania and SCI - Created by MC